Donderdag 7 september informatieavond

Vrijdag 1 september 2017

Rotterdam, 31 augustus 2017

Beste ouders/verzorgers,

Donderdag 7 september 2017 is er voor groep 1 t/m 8 informatieavond van 19.00 tot 20.00 uur. De deur is vanaf 18.45 uur geopend.

U kunt deze avond kennismaken met de leerkracht(en) van uw kind en met de andere ouders van de groep.

Tijdens deze avond vertelt de leerkracht over de regels en afspraken in de groep. Ook krijgt u informatie over het lesprogramma van het leerjaar waar uw kind dit schooljaar in zit en het eventuele huiswerk.

Wij vinden het belangrijk dat u op deze avond aanwezig bent, u heeft dan het eerste contact met de leerkracht van uw kind en u weet wat er dit schooljaar geleerd en verwacht wordt van uw kind. Als u hiervan op de hoogte bent kunt u uw kind beter begeleiden.

Dit is belangrijk, want het succes op school wordt bepaald door school en thuis!

Verder willen wij u informeren dat de poster 2017/2018 vanaf volgende week op de schoolapp zal staan. Hierin vindt u de activiteiten die dit jaar zullen plaatsvinden en alle vakanties. We hopen u zo snel mogelijk deze ook op papier mee te kunnen geven, we wachten op de drukkerij.

Tot donderdag 7 september, u bent van harte welkom om 19.00 uur in het lokaal van uw kind.

Wij rekenen op uw komst!

Sharon Hirschfeld, directeur