Zieke leerkracht

Woensdag 7 februari 2018

Rotterdam, 6 februari 2018,

Beste ouders en of verzorgers,

Helaas moeten wij u mededelen dat juf Hannie ziek is. Zij heeft een longontsteking en zal deze week niet aanwezig zijn op school. Uiteraard zijn wij druk op zoek naar vervanging voor de komende dagen. Wellicht heeft u ook op het journaal gezien dat het een landelijk probleem is om vervanging in het onderwijs te vinden. Ook voor onze school is dat nog niet makkelijk. De vervangingspool van de Stichting is volledig ingezet en de uitzendbureaus kunnen niet altijd mensen leveren.

Op het moment dat wij geen vervanger kunnen regelen, zullen wij de groep intern opvangen. Dit heeft als gevolg dat we steeds een andere groep zullen verdelen. U wordt in de ochtend via de schoolpraatapp op de hoogte gehouden. Hoewel we beseffen dat dit niet een ideale situatie is, hopen we op uw begrip.
Mocht u vragen hebben dan bent u van harte welkom om in gesprek te gaan of om een email te sturen.

Sharon Hirschfeld