Avondvierdaagse

Woensdag 16 mei 2018

Beste ouders/verzorgers,

Zoals u misschien wel weet wordt er ook dit jaar weer de avondvierdaagse gelopen in Overschie. Wij als school willen hier dit jaar ook weer aan deelnemen.

De avondvierdaagse wordt gelopen van: maandag 28 mei tot en met donderdag 31 mei. De start van de avondvierdaagse zal iedere avond plaatsvinden bij speeltuin Schiewijk. Alle kinderen van onze school kunnen zich inschrijven via school. Broers of zussen, mogen zich ook via de school inschrijven. Van woensdag 16 mei tot en met vrijdag 18 mei, kunt u het inschrijfformulier inclusief €6,00 in een envelop (voorzien van naam en groep) inleveren bij juf Monique.

Belangrijk om te weten:

* Tot en met groep 6 moet er per kind een volwassene meelopen, dit moet door de ouder zelf geregeld worden.

*De volwassene die meeloopt met uw kind schrijft u op onderstaand inschrijf formulier.

* We lopen met school de 5 km.

*Vergeet vooral niet om goed in te vullen voor welke medaille dit jaar gelopen wordt.

* Om een medaille te krijgen moeten alle vier de avonden worden gelopen.

( je moet je iedere dag aanmelden en afmelden op de speeltuin)

* Iedere dag zal er een leerkracht aanwezig zijn.

* Onderweg is er een stop waar iemand van school staat met iets te eten of te drinken.

Het zijn altijd hele gezellige avonden. Het wordt een keertje wat later, maar ze zijn zo trots als ze op de vierde avond hun medaille of cijfertje krijgen. We hopen dan ook weer op heel veel inschrijvingen. Heeft u nog vragen dan horen wij het graag.

Met sportieve groet,

Het team van Het Podium.