Brengen en halen van onze leerlingen

Maandag 27 augustus 2018

Beste ouders en verzorgers,

Wat fijn om te zien dat iedereen er weer was vanmorgen! De groepen zitten vol met uitgeruste, zongebruinde kinderen, allemaal met hun eigen vakantieverhalen.

Wij sturen u vanmorgen dit bericht omdat we vanaf vandaag het brengen en halen van kinderen anders gaan organiseren. Dit doen omdat we alle kinderen de school veilig in en uit willen laten lopen.

* 's Morgens gaan de deuren, bij de 1e bel, 0m 08.20 uur open. U kunt dan uiteraard even met uw zoon/dochter meelopen naar de groep.

* We verwachten dat alle kinderen om 08.30 uur in de groep zitten zodat we met ons lesprogramma kunnen beginnen. We vragen u vlot afscheid te nemen en niet in de gangen te bllijven hangen.

* Op maandag, woensdag en vrijdag hebben de groepen 1 en 2 inloop. U kunt dan van 08.20 uur tot 08.45 uur samen met uw zoon/dochter een leerzame activiteit aan de tafels doen. Omdat er dan in de groepen veel ouders en kinderen zijn , vragen we u de kinderwagens (ook op de overige dagen) te parkeren in de grote hal.

* Wanneer u te laat bent, wordt de deur voor u open gedaan en gaat uw kind zelfstandig naar de klas. Om veiligheidsredenen is de deur de gehele dag gesloten.

* Om 15.30 uur  komen alle leerlingen, ook de groepen 1 en 2, samen met hun leerkracht naar buiten. De leerkrachten zullen de kinderen naar u toesturen zodra ze u gezien hebben.

Tot vanmiddag!

Mocht u nog vragen hebben, stel ze gerust,

Team Het Podium