Uitnodiging Informatieavond 25 september

Woensdag 26 september 2018

Rotterdam, 17 september 2018,

Beste ouders/verzorgers,

Dinsdag 25 september 2018 is er voor groep 1 t/m 8 informatieavond van 19.00 tot 20.00 uur. De deur is vanaf 18.45 uur geopend.

U kunt deze avond kennismaken met de leerkracht(en) van uw kind en met de andere ouders van de groep.

Tijdens deze avond vertelt de leerkracht over de regels en afspraken in de groep. Ook krijgt u informatie over het lesprogramma van het leerjaar waar uw kind dit schooljaar in zit en het eventuele huiswerk.

Wij vinden het belangrijk dat u op deze avond aanwezig bent, u heeft dan het eerste contact met de leerkracht van uw kind en u weet wat er dit schooljaar geleerd en verwacht wordt van uw kind. Als u hiervan op de hoogte bent kunt u uw kind beter begeleiden.

Dit is belangrijk, want het succes op school wordt bepaald door school en thuis!

Verder willen wij u informeren dat de kalender 2018/2019 op de schoolapp staat. Hierin vindt u de activiteiten die dit jaar zullen plaatsvinden en alle vakanties.

Tot dinsdag 25 september, u bent van harte welkom om 19.00 uur in het lokaal van uw kind.

Wij rekenen op uw komst!

Sharon Hirschfeld, directeur