Afscheid juf Annika

Maandag 24 september 2018

Rotterdam, 21 september 2018,

Beste ouders en of verzorgers,

Helaas moeten wij u mededelen dat juf Annika een nieuwe baan heeft aangenomen.

Na 1 jaar gewerkt te hebben op CBS Het Podium heeft juf Annika aangegeven dat zij graag een baan aanneemt dichter  bij haar huis. Juf Annika gaat werken op een school in Maassluis.

Dit betekent dat Juf Annika vrijdag 28 september voor het laatst is bij ons op school.

Na dat wij het bericht ontvangen hebben, zijn wij op zoek gegaan naar een goede vervanger voor juf Annika.  Het is op het moment nog niet gelukt om een goede vaste leerkracht voor de groep te vinden. Hier zijn we nog druk naar op zoek. Uiteraard wordt er in de overbruggende periode een goede invaller ingezet. Op 28 september is er na schooltijd gelegenheid voor ouders om afscheid van juf Annika te nemen in de klas.

Hoewel wij het erg jammer vinden dat juf Annika weggaat, wensen wij haar veel succes in haar nieuwe baan toe.

We hopen u voldoende te hebben geïnformeerd. Voor eventuele vragen kunt u terecht bij de directie.