Bericht over juf Els

Maandag 1 oktober 2018

Rotterdam, 1 oktober 2018,

Beste ouders en of verzorgers,

Mogelijk heeft u van uw kind gehoord dat het niet goed gaat met de gezondheid van juf Els. Na een mammografie heeft juffrouw Els te horen gekregen dat zij borstkanker heeft. U begrijpt dat dit bij juffrouw Els, maar ook bij de overige collega`s, behoorlijk wat emoties oproept.

In de klas is er voor de leerlingen extra aandacht om onderling of met de juf over het onderwerp te praten. Indien nodig zal ook de schoolmaatschappelijk werkster ingezet worden.

Juffrouw Els zal woensdag afwezig zijn om te horen op welke manier en wanneer zij behandeld zal worden. Nadat zij dit weet zullen wij op zoek gaan naar een geschikte vervanger.

Helaas is het nog niet gemakkelijk om een goede vervanger te vinden. U heeft wellicht ook op het journaal gezien dat het een landelijk probleem is om vervanging in het onderwijs te vinden. Dit geldt ook voor onze school. De vervangingspool van de Stichting is volledig ingezet en de uitzendbureaus kunnen niet altijd mensen leveren. Wij doen uiteraard ons uiterste best. Kent u of bent u iemand die een Pabo diploma heeft en op zoek is naar een baan, dan horen wij dit graag.

We hopen u voldoende te hebben geïnformeerd,

Mocht u vragen hebben dan bent u van harte welkom om in gesprek te gaan of om een email te sturen.

Sharon Hirschfeld