vertrek juf Anna

Woensdag 27 maart 2019

Beste ouders en of verzorgers,

Helaas moeten wij u mededelen dat juf Anna een nieuwe baan heeft aangenomen.

Na 5 jaar gewerkt te hebben op CBS Het Podium heeft juf Annaaangegeven dat zij graag een baan aanneemt dichter  bij haar nieuwe huis.

Met het in acht nemen van haar opzegtermijn en de aankomende vrije dagen betekent dit dat Juf Anna woensdag 17 april voor het laatst aanwezig is bij ons op school.

Na dat wij het bericht ontvangen hebben, zijn wij op zoek gegaan naar een goede vervanger voor juf Anna. Wij denken deze gevonden te hebben in meester Hans. Meester Hans heeft de ziektevervanging van juf Els gedaan en is na de voorjaarsvakantie al twee dagen aanwezig in groep 6/7. Op 17 april is er na schooltijd gelegenheid voor ouders om afscheid van juf Anna te nemen in de klas.

Hoewel wij het erg jammer vinden dat juf Anna weggaat, wensen wij haar veel succes in haar nieuwe baan toe.

We hopen u voldoende te hebben geïnformeerd. Voor eventuele vragen kunt u terecht bij de directie.

Sharon Hirschfeld