Versier je step, skelter of fiets!

Vrijdag 27 september 2019

Beste ouders,

Volgende week start de Kinderboekenweek! Van 3 t/m 17 oktober zullen wij als school meedoen aan dit landelijke leesfeest. Het thema van dit jaar is "reis mee!". Het thema van ons project wordt: "Reis mee naar de ruimte!

Wij zullen dit project met de kinderen op een feestelijke manier openen op donderdagmorgen 3 oktober. Voor die feestelijke opening hebben we zoveel mogelijk versierde vervoersmiddelen nodig. Alle kinderen mogen die ochtend met een versierde fiets, step, skelter of bolderkar naar school komen! Het mooist versierde vervoersmiddel wint een klein prijsje!

Voor versiering kunt u denken aan een bijvoorbeeld (oude) slingers, linten, bloemkransjes, crepe-papier of aluminuiumfolie (dan heb je direct een ruimtevoertuig!)

Alles kan en mag!

De kijkavond van het project is donderdag 17 oktober, van 18.30 tot 19.30 uur. U ontvangt hieroor nog een aparte uitnodiging.

We gaan er met de kinderen een mooi project van maken!

team CBS Het Podium

s.hirschfeld@nullkindenonderwijsrotterdam.nl